Politica cookie
Politica de confidențialitate
prețuri en-gros - vânzări online - scuturi metalice "ROADMEN"
scut motor

Termeni și condiții de utilizareTermeni si conditii

Vizitarea sau cumpararea produselor acestui site, implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru o mai buna utilizare a site-ului www.scutmotor-auto.ro.

X isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.scutmotor-auto.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi si alte date), este proprietatea X si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei X a oricaror elemente enumerate mai sus se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Confidentialitate

X va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati realizand aplicarea prevederilor Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul telecomunicatiilor.

Daca sunteti minor si accesati site-ul, o puteti face doar sub supravegherea parintelui dumneavoastra sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau, de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau interzice viitoarele prelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.

In cazul in care, la un moment dat, se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra personale in scopul realizarii unor campanii prin intermediul partenerilor X, vi se va cere acordul explicit.

Link-uri externe

Pe site-ul www.scutmotor-auto.ro pot fi puse la dispozitia publicului spoturi sau bannere publicitare care in fapt va vor conduce spre alte pagini web apartinand unor terte persoane fizice sau juridice. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal, furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea X si acesta nu poate fi facut responsabil pentru orice utilizare a acestora in orice mod.

Limitarea raspunderii X

Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Toata informatia prezentata pe site-ul www.scutmotor-auto.ro este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale.

Informatiile prezente pe acest site pot contine erori de ordin tehnic sau de tastare, astfel incat X nu garanteaza exactitatea informatiilor cuprinse pe site.

X nu va fi raspunzatoare pentru prejudiciile ce rezulta din incapacitatea de folosire a informatiei de pe site sau pentru erorile de continut care pot genera orice fel de pierderi.

Informatiile de pe acest site pot fi reproduse in scopuri de uz personal. Orice alta reproducere nu se poate efectua fara permisiunea X decat cu permisiunea scrisa prealabila.

Dispute si conflicte

Este interzis conform legii incercarile de frauda asupra site-ului www.scutmotor-auto.ro. Orice abuz va fi raportat autoritatilor competente.

In conformitate cu O.G. 130/2000 Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Este necesar ca produsul in cauza sa nu fie folosit si sa se afle in aceiasi stare ca atunci cand a fost primit. Este necesar ca ambalajul si eventualele manuale si documentatii care insotesc produsul sa fie intacte.

X nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale produselor cumparate prin comanda pe site, intreaga responsabilitate a acestor defectiuni, precum si repararea lor, cazand in sarcina impotatorului/producatorului/furnizorului si service-ului autorizat de acesta. Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea X isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Vizitarea sau cumpararea produselor si/sau serviciilor oferite de acest site presupune citirea si acordul prealabil privind aceste Termeni si Conditii.

COMAND

Prețurile afișate conțin TVA.
afacerist.ro Afaceriscut motor volskwagen